Blog

Terug van weggeweest

Na bijna twee maanden van afwezigheid ben ik weer terug.Ik hoop weer zeer regelmatig blogs te gaan schrijven,en hoop zeker ook dat jullie ze blijven lezen.

Vaderdag

Vroeger bij ons thuis werd het nooit gevierd.Moederdag, vaderdag, wat een onzin.Moeder zijn of vader zijn hoort bij het leven, heeft al genoeg mooie momenten, is geen verder feest voor nodig. Vandaag is het vaderdag.Zelf zie ik me als een vader, ik heb vijf kinderen.Maar helaas, stiefvader, wat een vreselijk woord, en dan ben jeMeer lezen over “Vaderdag”

Ik lieg altijd

In drie woorden iets onmogelijks zeggen.In onze taal kan dat. Ik ben wiskundige, houd van logica.Maar die taal die wij gemaakt hebben spoort daar niet mee. Ik lieg altijd. Lieg ik nou, of spreek ik de waarheid?

(Ge)strand in Schevingen

Het strand in Scheveningen is fantastisch.Maar je zal er maar stranden. Overkwam mij vannacht.Was in Scheveningen, wilde naar huis.Plots bedacht ik dat een taxi eigenlijk net zo duur was als een hotel.Besloot te blijven. Maar alle hotels waren vol zeiden ze.Is het zo druk plotseling? Teleurgesteld pakte ik de taxi. Want je kunt maar beterMeer lezen over “(Ge)strand in Schevingen”

Ik denk aan jou

Ik denkIk verwonderIk bewonderIk houd van Ik denk aan jouIk verwonder me over jouIk bewonder jouIk houd van jou Jij zegt dat ik aan mezelf denkIk denk uit mezelf Maar ik denk aan jou

The three sisters

Ik vind Den Haag de mooiste stad van Nederland.Want Den Haag heeft een strand.Heet weliswaar Scheveningen, maar hoort ook bij Den Haag. Op Scheveningen, ja zo noem je dat, heb je een mooie nieuwe tent.Nou ja, tent is wel wat erg denigrerend, het is een pracht van een tent. Het heet “The Three Sisters”. KlassiekMeer lezen over “The three sisters”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: